La nostra missió, visió i valors

La nostra MISSIÓ

La nostra missió és fer que cada persona sigui observadora conscient dels seu propi estat de salut i de la seva pròpia curació i així, ajudar a restablir i regenerar el propi equilibri.
Per poder dur a terme la nostre missió partim d’una visió holística i integradora, tenint en compte el cos físic, el mental i les emocions, els condicionants del entorn, els hàbits de vida, el nostre passat…, on totes aquestes àrees s’interrelacionen i cal tenir-les en compte si volem tenir un autoconeixement suficient per poder resoldre una problemàtica. Aquest enfoc permet reequilibrar la vida d’una persona, i si una part no funciona correctament, totes les altres parts es veuran afectades. Quan una persona s’implica activament en el seu procés de salut, s’observa i s’escolta,  es responsabilitza i s’empodera, agafa consciència del que li passa.

Com ho podem fer? Des d’un punt de vista global: la ment, el cos físic, les emocions, els condicionants de l’entorn, el nostre passat, els hàbits de vida i les relacions. Podent ser nosaltres mateixos gestors de la nostra pròpia salut.

“Si vols entendre a una persona, no escoltis les seves paraules, observa el seu comportament”
Albert Einstein

La nostra VISIÓ

La nostra visió és impulsar, fomentar, estudiar, analitzar i validar coneixements, recursos i models de salut sostenible per millorar la qualitat de vida de les persones, fent que cada persona reconegui i sigui conscient del seu estat de salut.

La nostra visió hol·lística i integradora fa que no descartem cap teoria o praxi que demostri la seva eficiència i eficàcia davant la millora de la salut i que sigui beneficiosa per l’ésser humà. Tant si és de procedència oriental com occidental, si és al·lopàtica com no, tot allò que tingui a veure amb la recuperació de la salut de l’ésser humà, serà objecte d’estudi i praxi per la nostra part

Ens veiem com una Associació eficient que contribuïm de manera ètica, amb la distribució de continguts de qualitat.
En definitiva, visionem ser CO-Creadors d’una nova dimensió del concepte salut, basant-nos en la salut i el benestar físic, mental, emocional, espiritual, social i ambiental.

“Un home savi hauria de adonar-se que la salut és la seva possessió més valuosa”
Hipòcrates 

Els nostres VALORS

La confiança, el respecte, la transparència, la responsabilitat, la gratitud i la recerca per donar una millor qualitat de vida, són els nostres valors principals.

CONFIANÇA

Les nostres interaccions amb les persones i institucions es basaran sempre en el diàleg i la participació. Les persones sòcies i els grups implicats en les nostres activitats, gaudiran de plena confiança entre ells per poder manifestar tot allò que considerin. 

RESPECTE

Treballem des del respecte, del reconeixement de la persona com a entitat única que necessita ser comprès per l’altre, que cadascú ha de ser protagonista de la seva pròpia vida i les seves decisions.

TRANSPARÈNCIA

Concebem la transparència com un principi de bon govern i de la responsabilitat social de l’Associació, oferint sempre una informació veraç i exacta i promovent els mecanismes de participació i rendició de comptes. 

RESPONSABILITAT

Prenem decisions per dur-les a terme, acceptant les conseqüències d’aquestes conscientment. La responsabilitat és una actitud conscient, de fet, un compromís.

GRATITUD

Expressar la gratitud redueix les emocions negatives, reforça la nostra autoestima i sobretot, ajuda a enfortir les relacions amb els altres. És una habilitat essencial per aconseguir un estil de vida més saludable i contribueix a la resiliència i enfrontament de les crisis. 

“La veracitat, la sinceritat i la lleialtat són forces constructives.
La propensió a la mentida, la falsedat i la deslleialtat són forces destructives”
Rudolf Steiner

Codi  Ètic

BIOFÍSICA’T està compromesa amb els valors universals centrats en la llibertat i la democràcia, el respecte a les persones i als pobles, el respecte a l’entorn natural i cultural.
Assumeix una responsabilitat davant la societat, una bona manera de fer les coses.

Els nostres 8 principals valors ètics:

  1. RESPECTE a les persones i als pobles, a l’entorn natural i cultural.
  2. RESPONSABILITAT SOCIAL, vetllant per la dignitat de la persona i les característiques particulars de la mateixa.
  3. UNA BONA GESTIÓ, eficaç en els seu objectius i eficient amb els mitjans utilitzats.
  4. TRANSPARÈNCIA i que fomenta la participació activa.
  5. COHERÈNCIA I INDEPENDÈNCIA amb els principis davant tendències, modes o pressions, ja provinguin de la societat, de l’Administració o de lobbies del propi sector.
  6. COMPROMÍS de cadascuna de les persones que formen part i especialment aquelles que hi assumeixen una responsabilitat.
  7. RESPONSABILITAT SOCIAL en la selecció de proveïdors, fugint dels conflictes d’interessos.
  8. CONFIDENCIALITAT, totes les persones integrants es comprometen a protegir les dades de caràcter personal, d’acord amb la legislació vigent.

Per més informació, aquí podràs trobar el nostre Codi Ètic.

“He decidit apostar per l’amor. L’odi és una càrrega massa pesada”
Martin Luther King

Contacta’ns

937 540 222
secreteria@biofisicat.org
Carrer del Carme Nº8 Vilassar de Mar 08340 Barcelona

Fes-te soci

Per nosaltres el teu suport és fonamental per a la divulgació del coneixement biofísic de la salut.

0
  0
  El teu carretó
  El teu carro està buitTornar a la botiga