Quí som

L’ànima de BIOFÍSICA’T

BIOFÍSICA’T està liderada a la Presidència, per la seva fundadora Leonor Martín Monge.

Leonor fa més de 43 anys que està dedicada a l’ajuda, la curació i la millora de la salut de les persones, gràcies a la seva dilatada experiència en l’àmbit de la medicina natural i tractament holístic del pacient.

És directora i gerent del Centre Metge SPAL, fundat a Vilassar de Mar. Actualment són milers les persones que han passat pel Centre Metge SPAL, des de la seva fundació l’any 1979.

El 1974 va començar els seus estudis en infermeria Creu Roja i en tot el seu recorregut ha demostrat la seva clara vocació com a emprenedora i innovadora en les darreres tendències en medicina natural.

És Diplomada en Infermeria i Postgrau en Medicina naturista per la Universitat de Barcelona (Les Heures). També és Tècnica i Especialista en Hidroteràpia de Còlon i Màster en Homeopatia.

La seva passió, dedicació i resultats l’avalen com a experta en bioenergètica, en sistemes de detoxificació a través de la dietètica, la hidroteràpia de còlon i la seva aposta infal·lible per l’aigua de mar, així com a experta en homeopatia i tractament d’emocions.

És experta en Bioenergètica. Més de 25 anys impartint cursos en aquesta disciplina adreçats a adults i adolescents.

És Cofundadora de la Fundació Aquamaris, que treballa per a la investigació de l’aigua de mar i la difusió dels seus grans beneficis terapèutics.

Leonor Martín Monge s’ha dedicat a la investigació continuada dels mètodes més eficaços i innovadors. Ha recopilat tots els coneixements que ha adquirit durant la seva trajectòria professional, acadèmica i personal per anar més enllà i donar lloc a les seves pròpies tècniques.

La seva gran experiència, coneixement i solidesa l’han portat a ser l’autora dels llibres “El Sentimiento del Intestino, Viena Ediciones, 2015” i “Obsérvate, escúchate”.

Leonor realitza de manera periòdica conferències i xerrades a diferents espais, empreses i agrupacions per donar a conèixer la seva experiència.

És professora d’Intervencions autònomes complementaries de les cures de la UB

Petits estúmuls, grans efectes
Leonor Martín Monge

La Junta DIRECTIVA

Biofísica’t no podria existir, sense el lideratge i l’experiència de professionals destacats que formen la Junta Directiva que regeix, administra i representa l’Associació

Està formada per:

Leonor Martín Monge 
Presidenta

Adriana Morató i Francolí
Tresoreria
Adriana és terapeuta especialista en Transgeneracional, 32 anys en el món de la persona amb discapacitat intel·lectual. Acompanyant en Bioneuroemoció, Biodescodificació biològica, PNL, Hipnosis Reparadora, Banda Gàstrica Virtual.

Àngels Calaf
Secretària
Mestre de Primària jubilada, ha exercit 21 anys a l’escola pública. Va haver de jubilar-se a causa d’un Ictus. Des de llavors la seva principal ocupació ha estat intentar recuperar-se de les seqüeles que l’ictus ha comportat.

Àngels Ramentol
Vocal – Coordinació Àmbit Empresa
Llicenciada en ciències empresarials i graduada en naturopatia, professional i directiva de 25 anys a la indústria farmacèutica a diferents àrees terapèutiques a Medicina al·lopàtica i natural. Terapeuta i col·laboradora del mètode Escolta Evolutiva ® basada en el mètode Tomatis, coachig i biomagnetisme

Ana Belén Fernández Cervilla
Vocal – Coordinació Àmbit Salud
Dra en Ciències Infermeres. Professora Doctora en la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona. Directora del Master propi.
Intervencions autònomes complementaries de les cures infermeres(IACCI) de la UB i IL3. Acreditada pel COIB en reflexologia, tècnica metamòrfica, massatge. Màster en Infermeria Naturista.
Presidenta de l’Associació Estudi i difusió de les reflexologies (EdiReflex).
Coordinadora de la Universitat de l’Experiència de la UB.  Tesi doctoral sobre Reiki en la hipertensió arterial

Gemma Garcia
Vocal – Coordinació Àmbit Educació
Llicenciada en Ciències de l´Educació per la UAB. Col·laboradora voluntària en voluntariats com a Fundació Vull Treball o Educació Financera Escoles de Catalunya (projecte EFEC), on exerceix com a docent, des de fa 14 anys a Instituts de secundària. Treballa a l’empresa privada al món dels Recursos Humans des de fa més de 20 anys.

“Si he aconseguit veure més lluny, ha estat perquè he pujat a les espatlles de gegants” 
Isaac Newton

El nostre Equip

A BIOFÍSICA’T, cada persona sòcia és un membre potencial a formar part de les comissions i grups de treball, focalitzats en quatre àmbits: Educació, Empresa, Salut i Social.

Les comissions de treball són grups de debat i reflexió, de caràcter estable, format gràcies a les persones sòcies voluntàries. Són les que estableixen les línies d’interès i plans de treball.

Es poden crear grups de treball de caràcter temporal per desenvolupar i estudiar algunes qüestions  i tasques concretes.

“Si vols anar ràpid, vés sol. Si vols arribar lluny, vés acompanyat”
Proverbi africà

Contacta’ns

937 540 222
secreteria@biofisicat.org
Carrer del Carme Nº8 Vilassar de Mar 08340 Barcelona

Fes-te soci

Per nosaltres el teu suport és fonamental per a la divulgació del coneixement biofísic de la salut.

0
    0
    El teu carretó
    El teu carro està buitTornar a la botiga