Associació

D’on venim?

Observar el cos, tenint en compte els condicionants de l’entorn, el nostre passat i les senyals que ens envia la natura, pot ajudar-nos a entendre i comprendre el nostre cos i ment, des de BIOFÍSICA’T estudiem i investiguem els nexes entre la Biologia en tota la complexitat de l’ésser humà i la Física que es centra en les lleis que regulen el comportament.

Aquesta associació la conformen persones que han experimentat el seu propi canvi en cos i ment, fent-se observadores de la seva pròpia salut i malaltia.

I com pot ser això? Perquè han entès que “OBSERVANT” el que fem, el que mengem, com dormim, com les nostres emocions i estats d’ànim influeixen positiva o negativament en la nostra salut i benestar. I han entès també que  “ACTUANT” de manera adequada i acompanyada, milloren la sensació de benestar i  salut.

Aquestes persones tenen una cosa en comú: estan o han estat en contacte o influencia amb la seva fundadora principal, la Leonor Martín Monge i el seu equip. Aquesta infermera que porta 43 anys exercint la seva professió, i l’equip de professionals dels que s’ha rodejat, ens ha fet veure el món amb uns altres ulls.

Uns ulls plens de BIOFÍSICA

Aquestes persones, que anomenarem sòcies fundadores,  decideixen portar a terme aquest projecte, aquesta associació,
amb la que es pretén posar a la persona en el centre de la seva pròpia salut i fer-la partícip directa del seu procés de canvi

Són cites que ens inspiren…

“La millor medicina és ensenyar a no necessitar-la”.
Hipòcrates

“La mesura de la inteligència és la de canviar”
Albert Einstein

“Aprèn, no per acumular coneixements com un tresor, sinó per emprar allò après al servei del món”
Rudolf Steiner

Què som?

BIOFÍSICA’T neix de la necessitat de donar a conèixer les claus, els valors, les qualitats i els reptes que s’han d’afrontar per mantenir la salut quan la tenim, i a recuperar-la quan hem emmalaltit.

Partim de la premissa que d’un bon coneixement de nosaltres mateixos i de l’acceptació plena de la realitat que estem experimentant ens farà més eficients i eficaços per a mantenir-nos sans. 

BIOFÍSICA’T, aprenent a observar la salut”, és una Associació no governamental, sense ànim de lucre, formada per persones i entitats de diferents camps, que volen donar eines i recursos a la població, per a què aprenguin a observar la salut, en base a la biofísica, la bioenergètica i la bioquímica.

Promovem la divulgació del coneixement biofísic de la salut, aplicat a la societat, al sistema sanitari, a l’Educació i l’empresa.

Són la base de la nostra praxi: la Biofísica, la Bioenergètica i la Bioquímica. Sense elles no és possible l’observació que permet comprendre la salut de les persones des d’una perspectiva integradora i hol·lística.

BIOFÍSICA … és TOT

Comprensió teòrica, intel·lectual i pràctica de la biologia i la física. Éssers vius a tots els nivells, des dels seus àtoms, molècules, fins els organismes i la seva interacció amb la natura i els fenòmens naturals.

BIOENERGÈTICA … és ENERGIA

Estudia els processos d’absorció, transformació i entrega d’energia dels sistemes biològics. 

BIOQUÍMICA és COMPOSICIÓ QUÍMICA

Explica la teoria i la pràctica de la composició química dels éssers vius. 

“L’alegria de mirar i comprendre és el regal més bell de la natura”
Albert Einstein

La Nostra Seu

Les instal·lacions de BIOFÍSICA’T es troben a Vilassar de Mar, a poc més de 20km de Barcelona.

Està ubicada en un entorn únic, característic per ser una de les poblacions amb més tradició marinera del Maresme català i per mantenir un dels ecosistemes rics en flora del mediterrani. Un lloc tranquil per a l’estudi i la reflexió.

La nostra feina és local, la nostra investigació és universal i busquem un impacte global.

“La cura per tot és sempre aigua salada: la suor, les llàgrimes o el mar”
Karen Blixen

Contacta’ns

937 540 222
secreteria@biofisicat.org
Carrer del Carme Nº8 Vilassar de Mar 08340 Barcelona

Fes-te soci

Per nosaltres el teu suport és fonamental per a la divulgació del coneixement biofísic de la salut.

0
    0
    El teu carretó
    El teu carro està buitTornar a la botiga