Què fem

Els nostres àmbits d’actuació

Des de BIOFÍSICA’T promovem la divulgació del coneixement biofísic de la salut, aplicat a la societat, al sistema sanitari, a l’educació i a l’empresa

Educació

Treballem amb i per a les escoles proporcionant continguts i recursos per adquirir coneixement i eines, per abordar la prevenció de la salut en comunitats educatives.
Busquem que la prevenció sigui present a l’escola i a les famílies

Empresa

Col.laborem sota diferents modalitats, des de dins o com a partnes estratègics, proporcionant formació i informació per crear ambients de prevenció de salut com a eina d’eficència i clima laboral.

Salut

Contribuïm a la formació a totes aquelles persones que formen part de les institucions dels àmbits de la sanitat, la salut i l’assistència, incentivant l’observació i l’escolta del propi pacient,
donant-li protagonisme en la seva pròpia curació.

Social

Fem xarxes socials amb persones, entitats, marques i projectes creant sinergies per a la consecució dels fins de l’Associació.
Generem projectes de cooperació relacionats amb els fins de l’Associació.

“La clau de l’educació no és ensenyar, és despertar”
Ernest Renan

“Intenta no tornar-te un home d’èxit, sinó tornar-te un home de valor”
Albert Einstein

“Les forces naturals que es troben dins nostre, són les que veritablement curen les malalties”
Hipòcrates

“Si vols canviar el món, canvia’t a tu mateix”
Mahatma Gandhi

En aquests àmbits, les persones sòcies poden involucrar-se de forma voluntària, formant part de les comissions i grups de treball que es formen en cadascun. Formar part és un dels drets principals als quals es pot acollir com a membre, només pel fet de formar part de BIOFÍSICA’T.

“Treballar en equip divideix la feina i multiplica els resultats.”
Anònim

Les iniciatives de BIOFÍSCA’T

Fomentem, promocionem i divulguem la unió del coneixement biofísic, bioquímic i bioenèrgetic, així com la presència dels estats emocionals de l’ésser humà i la seva influència en la salut.

Editem, publiquem i difonem documents científics i notes científiques referents a les finalitats i activitats de BIOFÍSICA’T.

Organitzem tallers, cursos, conferències, ponències, seminaris, debats, reunions i tota mena d’actes de divulgació i perfeccionament dels fins de l’Associació.

Promovem accions de prevenció i sensibilització, mitjançant tallers, cursos, trainnings, etc., que permetin difondre pràctiques i coneixements per incrementar la salut i la prevenció de la malaltia.

Contribuïm a la millora de l’assistència sanitària i social, introduint i aportant ampliació de perspectives a la pràctica assistencial ajudant en els problemes professionals que es puguin plantejar.

Potenciem la inclusió d’aquells grups socials vulnerables o en risc que poden tenir dificultats per accedir a la prevenció o als tractaments que puguin requerir, i que l’entitat pugui oferir-los.

Fem intercanvis amb persones i entitats que treballen en el mateix camp amb un codi ètic afí a BIOFÍSICA’T.

“Aprèn, no per acumular coneixements com un tresor personal,
sino per emprar el que s’ha après al servei del món”
Rudolf Steiner

Contacta’ns

937 540 222
secreteria@biofisicat.org
Carrer del Carme Nº8 Vilassar de Mar 08340 Barcelona

Fes-te soci

Per nosaltres el teu suport és fonamental per a la divulgació del coneixement biofísic de la salut.

0
    0
    El teu carretó
    El teu carro està buitTornar a la botiga